Xiaomi Black Shark için 2 yeni görsel yayınlandı

xiaomi blackshark

Xiaomi’nin oyun odaklı yeni akıllı telefonuna ilişkin resmi görseller yayınlandı. Hatırlanacağı üzere Xiaomi Black Shark ilk olarak geçtiğimiz hafta su yüzüne çıkmıştı. Aradan geçen kısa süre içerisinde Black Shark’a ilişkin pek çok görsel ve bilgi sızdırıldı. Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olna BlackShark’la ilgili yeni bir görsle daha paylaşıldı.

Xiaomi Black Shark ve Xiaomi Gaming Laptop yanyana

Her ne kadar biz Xiaomi’yi genel itibariyle ürettiği akıllı telefon modelleriyle tanıyor olsak da Çinli üreticinin geniş bir ürün portföyü bulunuyor. Akıllı televizyonlardan tutun da oyun ekipmanlarına kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesinden bahsediyoruz.

Nitekim, Xiaomi oyun sektöründe daha fazla rol almak istiyormuş gibi görünüyor. Kısa süre önce üst düzey özelliklerle donattığı oyun bilgisayarını tanıtan Çinli üretici, şimdi de oyun odaklı bir akıllı telefon geliştiriyor.

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Xiaomi Black Shark, bu bağlamda ilk kez resmi bir görselde ortaya çıktı. Xiaomi yeni paylaştığı bir görselde, hem BlackShark’a, hem de kısa süre önce satışa sunduğu Gaming Laptop’a yer verdi. Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

xiaomi black shark 2 xiaomi black shark 1

BlackShark’ın resmi duyurusunun önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor. Fakat şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda telefonun SD 845 yonga seti ve 8GB RAM ile geldiğini biliyoruz. Diğer detayların ise telefonun tanıtımında ortaya çıkması bekleniyor. Bakalım Xiaomi, oyun sektörüne ilişkin başka ne gibi hamlelerde bulunacak. Keza gelişmiş özelliklere sahip ucuz yollu bir konsol pek de fena olmazdı.

Giriş segmentinin yeni üyesi Moto E5 Plus