Galaxy A6+ 2018 özellikleri kesinleşti

galaxy a6 2018

Samsung orta segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy A6+ 2018 üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Infinity Display teknolojisi ile donatılan bu modelin özellikleri de nihayet netlik kazandı. İşte Galaxy A6+ 2018 özellikleri ve diğer detaylar.

Galaxy A6+ 2018 özellikleri ile şaşırttı

Samsung’un orta segmentteki yeni modeli geçtiğimiz günlerde bazı raporlarda ortaya çıkmıştı. Güney Koreli teknoloji devinin genelde üst segment modellerinde kullandığı Infinity Display teknolojisi ile gelecek olan telefonun diğer detayları da belli oldu.

Galaxy A6+ 2018 özellikleri, telefonun Wi-Fi sertifikası almasıyla netlik kazanmış oldu. Buna göre cihaz daha önceden de belirtildiği üzere SD 625 yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefon 2220 x 1080 piksel çözünürlüğünde 6i inçlik bir ekran ile gelecek. 32GB dahili depolama alanına sahip olan modelin çift sim kart desteği olduğunu da belirtelim.

Galaxy A6+ 2018’in Wi-Fi serfitikasını almasıyla birlikte satışa hazır olduğunu da belirtmemiz mümkün. Keza bundan sonraki aşama telefonun duyurusu ve satışa sunulması şeklinde gerçekleşecektir. Elbette şu noktayı da unutmamak gerekiyor. Samsung bazen orta segment modellerini sessiz sedasız bir şekilde satışa sunabiliyor. Bu yüzden A6+’ın da bir anda satışa sunulması bizler için büyük bir sürpriz olmayacaktır.

Bu arada telefonun Avrupa’da da satışa sunulacağını hatırlatalım.

Xiaomi Black Shark için 2 yeni görsel yayınlandı