Xiaomi Black Shark 3 için geri sayım başladı

xiaomi black shark helo

Xiaomi’nin oyuncu telefonu olacak olan Xiaomi Black Shark 3 için geri sayım başladı. Xiaomi Black Shark 3 Geekbench testinde aldığı yüksek puanlar ile çok konuşulacak gibi görünüyor.

2018’in ortalarında oyuncu telefonu olarak isimlendirilen telefonları görmeye başlamıştık. Asus, Razer ve Xiaomi gibi devler oyuncu odaklı telefonları ile karşımıza çıkmıştı. Xiaomi elini oyun konusunda hızlı tutmak için Black Shark serisine yeni bir üyeyi çok yakında ekleyecek gibi görünüyor.

Geekbench testinde görüntülenen blackshark skywalker kod isimli telefonun Black Shark 3 olduğu açıkça belli. Black Shark 3, Geekbench‘in tek çekirdek testinden 3494 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 11.149 puan almayı başarıyor.

Xiaomi Black Shark 3 özellikleri neler?

8 GB RAM ve 1.78 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon yonga seti ile geleceği görünen Black Shark 3‘ün oldukça güçlü bir performans sunacağı aşikar. Tasarımsal açıdan iyileştirmeler ile gelmesini beklediğimiz Black Shark 3, kutusundan Android 9.0 Pie sürümü ile çıkacak.

Xiaomi Mi Power Bank 3 duyuruldu!

Şimdilik telefon hakkında bilinenler bu kadar. Muhtemelen Xiaomi, bu model için yine özel soğutma sistemi tasarlayacaktır. Bakalım Black Shark 3 bir önceki modelden farklı olarak oyun açısından ne gibi bir deneyim sunacak?

Xiaomi Black Shark 3