Xiaomi Black Shark farklı tasarımıyla dikkat çekiyor!

Ekran Resmi 2018 04 06 10.51.12

Geçtiğimiz sene Razer oyun odaklı bir akıllı telefon çıkardığında hayli dikkat çekmişti. Yalnız bu akıllı telefonun klasik bir tasarım çizgisinde olması, oyun severlerin pek de hoşuna gitmemişti. Bu alandaki tek isim olmanın rahatlığıyla tasarım konusunda fazla ar-ge masrafı yapmayan şirketin artık sağlam bir rakibi var. Xiaomi Black Shark ile oyun odaklı telefon alanına girmeye hazırlanıyor.

Xiaomi Black Shark, köşeli hatlara sahip olacak

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi, hali hazırda geniş bir model yelpazesine sahip. Genel olarak akıllı telefonları ile tanıdığımız Çinli üretici, aslen pek çok teknoloji ürününde aktif rol oynuyor. Yani akıllı TV’lerden tutun da çeşitli PC ekipmanlarına kadar pek çok üründe Xiaomi logosunu görmek mümkün.

Şimdi ise bu ürünlere bir yenisi daha ekleniyor. Xiaomi, oyun odaklı telefon sektörüne de adım atmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce Çinli şirket yeni ürününün tanıtımı için bir davetiye yayınlamıştı. Yayınlanan bu davetiyede Xiaomi Black Shark ve Qualcomm isimleri dikkat çekiyordu. Çinli teknoloji mecralarına göre, Xiaomi oyun odaklı telefonunu yeni kurduğu Black Shark isimli bir firma üzerinden satışa sunacak. Yani Black Shark, Xiaomi’nin yan kuruluşu olacak. Aynı Honor, Huawei arasındaki ilişki gibi Black Shark ve Xiaomi arasında da benzer bir ilişki olacak.

Bu telefonun tasarımı da geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Black Shark’ın tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.

xiaomi black shark

Görselde de göründüğü üzere Xiaomi Black Shark, köşeli hatlara sahip olacak. Açık konuşmak gerekirse, Xiaomi’nin yeni cihazı, Razer Phone’dan daha çekici görünüyor.

LG’nin katlanabilir ekranlı telefonu ortaya çıktı