Xiaomi Black Shark 2 çıkış tarihi netleşti

xiaomi black shark 2

Xiamoi yeni oyun odaklı akıllı telefonu Black Shark 2 için geri sayıma başladı. İşte Xiaomi Black Shark 2 hakkındaki ilk detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl ülkemizde de resmi olarak hizmet vermeye başlayan Çinli üretici İstanbul’da 2 Mi Store’u hizmete sokmuştu.

Ülkemizde olduğu gibi dünya genelinde de ilgi gören Xiaomi, hemen hemen her segmentte ürün sunan bir marka. Xiaomi giriş seviyesinde telefonlardan tutun da amiral gemisi statüsüne kadar geniş bir yelpazeye sahip. Nitekim bu yelpaze içerisinde oyun odaklı akıllı telefonlar da yer alıyor.

Xiaomi Black Shark 2 geliyor

Çinli üretici Razer Phone’un satışa sunulmasının akabinde kendi oyun odaklı telefonu Black Shark’ı tanıtmıştı. İlk olarak Çin’e özel olarak satışa sunulan cihaz sonra global pazarda da boy göstermişti. Geçtiğimiz yıl Black Shark Helo ile nabız yoklayan Xiaomi, bu sene ise Black Shark 2 ile karşımıza çıkacak.

Çinli üreticinin önemli isimlerinden biri olan Wang Teng Thomas, yaptığı açıklamada Xiaomi Black Shark 2 için tarih verdi. Thomas, Xiaomi Black Shark 2’nun Mart ya da Nisan ayı gibi geleceğini belirtti. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Ekim ayında satışa sunulan Black Shark Helo, 10GB RAM’e sahipti. Muhtemelen Xiaomi Black Shark 2’da RAM kapasitesi en az 12GB olacaktır. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Xbox Live Switch’e gelebilir