World War Z için yeni video yayınlandı

maxresdefault 14

Bu ay içerisinde raflardaki yerini alacak olan World War Z oyunu için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı World War Z filmi 2013 yılında vizyona girmişti. Hatırlanacağı üzere film Güney Kore’de ortaya çıkan bir virüsün kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılmasını konu ediniyordu.

Bu salgından etkilenmeyerek kendisini ve ailesini kurtarmaya çalışan Gerry Lane’in hikayesini konu edinen film tüm dünyada yoğun ilgi görmüştü. Hatta genel kanı devam filminin de geleceği yönündeydi fakat yapımcı stüdyodan bu konuyla ilgili net bir adım gelmedi.

Bizler devam filmi konusunda bir açıklama beklerken Saber Interactive World War Z oyunu üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Tamamen hayatta kalma üzerine odaklanan bu yapımda, çeşitli online modlarda üzerimize akın akın gelen zombilerden kurtulmaya çalışacağız.

Oyundaki tek düşmanımız zombiler olmayacak. Hayatta kalmaya çalışan diğer oyuncular da sizlerle sahip olduğunuz envanterler için çatışmaya girecek. Peki oyun severler nasıl bir oynanışla karşılaşacak.

World War Z için nefes kesen oynanış videosu

Malum co-op tabanlı oyunlarda bazı dinamiklerin yerli yerine oturması zaman alabiliyor. Dolayısıyla World War Z’in nasıl bir oynanış sunduğu bu açıdan önemli. Hatırlanacağı üzere Anthem oynanış tarafında fena halde çuvallamış ve incelemelerde yerin dibine sokulmuştu.

Bu açıdan bakıldığında Saber Interactive imzası taşıyan yapımın, ne derece oynanabilir olduğu hayli önemli.

16 Nisan’da çıkacak oyun için yayınlanan son oynanış videosu ümit vaat ediyor. Tabi ki yine de tam sürümü görmeden net bir yorum yapmak pek doğru olmayacaktır.

E3’te bizleri neler bekliyor