Rage 2 için 9 dakikalık oynanış videosu

maxresdefault 20

Bethesda’nın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Rage 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan id Software, oldukça uzun bir süredir Rage 2 üzerinde çalışıyor. Eğer büyük bir aksilik olmazsa Mayıs ayında raflardaki yerini alacak olan yapım için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Video ile ilgili detaylara geçmeden önce biraz oyunun hikayesine ve geçmişine de değinelim. Malum ilk Rage oyunu 2010 yılında satışa sunulmuştu. Bethesda tarafından yayınlanan yapım, id Software tarafından geliştirilmişti. Aslında Rage’den beklentiler çok fazla değildi. Fakat oyunun tanıtımı esnasında Bethesda ve id Software Rage’i gereğinden fazla abarttı. Doğal olarak bu durum oyun severler üzerindeki beklentiyi de hat safhaya çıkardı. Peki sonuç ne oldu? Hüsran. Açık konuşmak gerekirse tanıtım videolarındaki oyun ile yayınlanan oyun arasında büyük farklar vardı.

Rage 2 için enfes bir oynanış videosu daha

Hal böyle olunca Rage 2 üzerine olan şüphe de arttı. Çünkü id Software ve Bioware bir kez daha oynanış videoları muazzam bir yapımla karşımıza çıktılar.

Rage 2’de pek çok günümüz oyunları gibi kıyamet sonrası bir dünyada geçecek. Dünyaya çarpan bir asteroid ve nüfusun çok büyük bir bölümünün yok olması sonrasında gelişen hikayeye odaklanan yapım, açık dünya tadında bir oynanışa sahip olacak.

14 Mayıs’ta PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan oyun için yayınlanan yeni oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

World War Z çıkış tarihi açıklandı