World War Z için yeni tanıtım videosu yayınlandı

maxresdefault 47

Focus Home Interactive ve Saber Interactive işbirliğiyle geliştirilen World War Z oyunu için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Son dönemde zombi temalı oyunların hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Resident Evil serisi ile başlayan süreç, bir zaman sonra genele yayıldı. Artık kıyamet sonrası bir senaryo üretmek isteyen yapımcılar genel olarak zombi temalı oyunlara yöneliyorlar.

Bu durum sadece oyun dünyası için söz konusu değil. Aynı şekilde beyaz perdedeki filmlerde de zombi senaryosuna sahip yapımların sayısında artış mevcut.

Önümüzdeki dönemde zombi temasına sahip 3 oyun raflardaki yerini almış olacak. World War Z, The Last of Us Part 2 ve Days Gone. Belki bu oyunlar haricinde duyurulmamış bazı yapımlar da raflardaki yerini alabilir.

World War Z için nefes kesen zombi videosu

Bu oyunlar içerisinden online dinamiklere sahip olan tek yapım ise World War Z. Daha önce beyaz perdede büyük başarı yakalayan filmden esinlenilerek geliştirilen oyun, tamamen online tabanlı bir yapım.

Oyunda belirli gruplar halinde üzerimize gelen zombi grupları ile mücadele edeceğiz. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen yapım büyük bir aksilik olmazsa 16 Nisan’da raflardaki yerini almış olacak.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Oyunun PC versiyonu yalnızca Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak.

Dilerseniz oyun için yeni yayınlanan Zombies Are Coming isimli videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Xbox nasıl olacak?