World War Z çıkış tarihi açıklandı

maxresdefault 16

Focus Home Interactive ve Saber Interactive tarafından geliştirilen World War Z için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son döneme kıyamet senaryosuna sahip oyunların sayısında önemli bir artış var. Yapımcılar öyle ya da böyle dünyanın sonunu getirip, sonrasında oyuncuları bu yıkık atmosferde hayatta kalma mücadelesine tanık etmek istiyorlar.

Genel olarak kıyamet senaryosu denildiğinde akla gelen ilk şeylerden birisi de zombiler oluyor. Klasik olarak hızla yayılan bir virüs ve sonrasında bu virüse bağışıklığı olan insanların zombilerle olan mücadelesi… Aslında pek çok zombi oyununun benzer dinamikler içerdiği söylenebilir. Nitekim bu oyunlardan birisi de filmiyle hafızalara kazınan World War Z.

Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan World War Z oyunu için PC sistem gereksinimleri tablosu geçtiğimiz gün açıklanmıştı. Focus Home Interactive ve Saber Interactive işbirliğiyle geliştirilen oyunun PC sistem gereksinimlerine aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.

PC sistem gereksinimleri için tıklayın

Oyunun PC sistem gereksinimlerinin açıklanmasının akabinde merakla beklenen çıkış tarihi de netlik kazandı. Yapımcı ekipten yapılan açıklamada World War Z’in 16 Nisan’da raflardaki yerini alacağı belirtildi.

Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak. Eğer oyunu PC’nizde oynamak istiyorsanız Epic Games Store üzerinden 139TL’den ön sipariş verebilirsiniz. Oyun için yayınlanan çıkış videosuna da yukarıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.