WhatsApp yeni bir özellik ile gündemde!

Whatsapp Arşiv Mesajları yeni bir güncelleme aldı!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, gelişmeye devam ediyor. Uygulama yeni özelliği ile gündeme geldi.

WhatsApp yeni bir özellik ile gündemde! Hali hazırdaki mesajlaşma uygulamaları arasında şüphesiz ki en popüleri olan WhatsApp, gelişmeye devam ediyor. Uygulamaya gelmesi beklenen yeni özellik ise ortalığı biraz karıştıracak gibi duruyor. Yalnızca iOS işletim sistemine gelmesini beklediğimiz yeni özellik sayesinde kullanıcılar karşı tarafa 24 saat içerisinde kaybolabilen mesaj atabilecek. Güncellemenin tüm dünyaya yayılması ise muhtemelen biraz zaman alacak.

WhatsApp yeni bir özellik ile gündemde! Bu özellik ortalığı karıştırır

Facebook çatısı altında yer alan WhatsApp, bundan bir süre önce ciddi manada kan kaybı yaşamıştı. Bunun en temel sebebi ise yeni kullanıcı sözleşmesindeki bazı detaylardı. Bu detaylar, yakın zamanın en büyük dijital göçlerinden birine tanık olmamıza sebep olmuştu. Ancak WhatsApp, süreç içerisinde toparlandı ve şimdi eski günlerini yakalamak üzere.

WhatsApp yakında bir iPad uygulamasına sahip olabilir

Popülerliğini devam ettiren uygulama, rakipleri ile arasında olan farkı açmak için çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda sürekli güncellenen uygulamanın yeni özelliği ise oldukça merak ediliyor. Buna göre gelecek bu özellik sayesinde kullanıcılar karşı tarafa seçimlerine göre 24 saat ile 90 gün arasında kaybolabilen mesajlar gönderebilecek. Ancak bu özelliğin şimdilik yalnızca iOS işletim sistemi için geleceğini söylememiz lazım. Ancak bunun tüm dünyada kullanıma sunulması ve beğeni kazanması halinde Android’e de gelmesine neredeyse kesin gözü ile bakılıyor.

Tezos tüm zamanların rekorunu kırdı