WhatsApp Business yeni bir özellik kazandı

Android business

Birçok kullanıcı tarafından iş için tercih edilen WhatsApp Business yeni bir özellik kazandı. Facebook kuruluşu tarafından idare edilen WhatsApp platformu, önemli değişiklikler ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. İşte haberimizin detayları.

WhatsApp’ın işletme sahipleri için geliştirmiş olduğu “WhatsApp Business”, bazı küçük değişiklikler ile bile olsa güncelleniyor. WhatsApp Business’ın bir sonraki kararlı iOS sürümü, yeni bir açılış ekranına sahip olacak. Böylece küçük bir tasarım değişikliği ortaya koyulacak.

WhatsApp Business yeni logosunu değiştiriyor

WhatsApp Business logosunu ve bu logonun alt kısmındaki “From Facebook” (Facebook’tan WhatsApp) ibaresini yerleştirerek yeni bir değişiklik yapan Facebook, platformu daha işlevsel hale getiriyor.

WhatsApp Business yurtfisi

WhatsApp Business ile ilgili en fazla dikkat çeken özelliklerden birisi de normal sürüm ile ilgili yapılan bütün değişikliklerin bu platformda da yapılması oldu. Şimdilik bu açılış ekranı sadece iOS sürüm üzerinden görülebiliyor. Android ile ilgili herhangi bir değişiklik yaşanmadı.

Kullanıcıların iş hayatı ile ilgili önemli dokunuşlar yapmayı başaran bu platform sayesinde, artık her şey daha işlevsel hale gelecek. Peki sizce Facebook tarafından geliştirilen WhatsApp Business ne tür yeniliklerle daha kullanışlı hale gelebilir? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

WhatsApp grup gizlilik ayarları Android’de kullanıma sunuldu!