Tezos tüm zamanların rekorunu kırdı

Kripto paralarda sert düşüş yaşandı

Kripto para piyasasındaki hareketlilik devam ediyor. Şimdi de Tezos tüm zamanların rekorunu kırarak önemli bir başarıya imza attı.

Tezos tüm zamanların rekorunu kırdı. Geçtiğimiz hafta kripto paralar açsından biraz sıkıntılıydı. Bitcoin hakkındaki olumsuz açıklamalar sonrasında bir dizi düşüşe tanıklık etmiştik. Hafta sonunda BTC tarafında olumlu bir yükseliş geldi. 44 bin doların üzerinde hafta kapanışı gerçekleşince BTC’deki sinyaller kırmızıdan yeşile döndü.

Bitcoin’in değer kazanmasıyla birlikte bazı altcoinlerde de önemli yükselişler gerçekleşti. Bu altcoinlerden birisi de Tezos oldu. XTZ hafta sonunda 8.5 dolar seviyesine kadar yükseldi. Tezos’u son olarak geçtiğimiz Mayıs ayında bu seviyelerde görmüştük. Gerçi geçtiğimiz Mayıs ayı pek çok kripto para için önemli bir eşik noktası olmuştu. ETH ve BTC de dahil olmak üzere pek çok kripto para geçtiğimiz Mayıs ayını zirvede kapadı.

Kripto Madencilik 2

Tezos tüm zamanların rekorunu kırdı

Tezos geçtiğimiz gün tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak önemli bir başarıya imza attı. Bu başarı sonrasında XTZ satışları yoğunlaşınca yükseliş doğal olarak durdu.

Elbette kripto para piyasasında ne zaman ne olacağı pek de belli olmuyor. Dolayısıyla bu açıdan yatırım yaparken dikkat etmek gerekiyor. Fakat Tezos’un 2 – 3 haftadır yükseliş trendinde olduğunu biliyoruz. Bu trend devam eder mi yoksa etmez mi bunu kestirmek çok da kolay değil.

Dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

2022 iPad Air modellerinde LCD tercih edilecek: Katlanabilir cihaz sürprizi