YouTube Music yeni özelliği ile kullanıcıları selamladı: Ücretsiz olacak

YouTube Music

YouTube Music yeni özelliği ile birlikte kullanıcılara selam verdi. Özellikle son dönemlerde bazı ek uygulamalar ile birlikte daha fazla kullanıcı tarafından tercih edildiği görülüyor.

Bugünlerde kullanıma sunulan YouTube Music yeni özelliği fazlasıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Türkiye pazarına biraz geç girmesine rağmen kullanıcı sayısını artırmayı başaran bu platform ücretli abonelik servisi olarak değerlendiriliyor. Bugünlerde yeni açıklanan bazı özellikler sayesinde kısmi olarak ücretsiz olduğunu söyleyebiliriz.

YouTube Music uygulaması normal şartlarda arka planda müzik dinleme avantajını sadece premium kullanıcılar için sunuyor. Reklamsız bir şekilde arka planda müzik dinleyebilen premium üyeleri bunun keyfini çıkarabiliyor. Şimdi ise şirket aynı özelliği ücretsiz versiyonda yayınlayacak.

YouTube Music yeni özelliği reklamsız olacak mı?

Bu yeni özellik sayesinde platforma üye olmadan istediğiniz gibi arka planda müzik dinlemeniz mümkün olacak. Google tarafından getirilen bu yeni özellik ile birlikte kullanıcılar artık çevrimdışı olsalar bile müzik dinleyebilecek. Spotify gibi bazı uygulamaların benzer sistemlere sahip olduğu biliniyor.

YouTube Music yeni özelliği

Çok fazla rakibe sahip olan YouTube platformu böylece az bile olsa avantaj elde edecek. Birçok YouTube kullanıcısı uzun bir süredir bu özellikleri istiyordu. Konu ile ilgili küçük bir ayrıntıya dikkat etmek gerekiyor. Arka planda oynatılacak olan bu müzikler reklamsız olmayacak. Reklamsız bir şekilde arka planda müzik dinlemek için premium üye olmanız gerekiyor.

YouTube üzerinden para kazananlara yeni vergi: Dozu iyice artırıyorlar

Bu uygulama Türkiye’de öğrenciler için 6,99 TL fiyata sahip. Standart abonelik ise 14,99 TL. Bazıları YouTube premium üyesi olarak aynı zamanda bu uygulamanın da üyeliğini almış oluyor. Peki sizce YouTube Music arka planda müzik oynatma özelliği ile birlikte kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.