WhatsApp Getir’e rakip oluyor!

WhatsApp, sohbet yedekleri için uçtan uca şifreleme sunmaya başladı

WhatsApp için yakın zamanda gelmesi beklenen bir özellik daha açığa çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar!

WhatsApp Getir’e rakip oluyor! Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp gelişmeye devam ediyor. Yılın başlarında yeni kullanıcı sözleşmesi yüzünden oldukça kan kaybeden şirket, daha sonra kullanıcılarını geri kazanmayı başarmıştı. Bunda hiç şüphesiz ki yapılan yeniliklerin payı büyüktü. Söz konusu uygulama şimdi ise farklı bir güncelleme ile gündeme geldi. Bu güncelleme eğer kullanıcılara servis edilebilirse, büyük fark yaratacaktır diye düşünüyoruz. Peki ama güncellemenin detaylarında neler var?

WhatsApp web, kendi stickerlarınızı oluşturmanıza izin verecek

WhatsApp Getir’e rakip oluyor!

Buna göre gelmesi beklenen özellikle beraber artık kullanıcılar konumuna yakın yerde olan işletmeleri görüntüleyebilecek. Yani tek bir dokunuş ile bize en yakın market, kafe ve restoranları görme imkanına sahip olacağız. Filtreleme imkanı da sağlayacak olan bu yeniliğin ne zaman ciddi manada gündeme geleceği ise bilinmiyor. Zira özellik şu anda test amacıyla bile kullanılmıyor. Fakat eğer iddialar gerçek olursa WhatsApp, Getir ve Yemeksepeti gibi şirketlere rakip olacak gibi.

Bildiğiniz gibi WhatsApp son olarak grup yöneticilerinin yetkisini arttıran bir güncelleme almıştı. Böylece grup yöneticileri, grup sohbetlerinde yer alan herhangi bir mesajı silme yetkisine sahip olmuştu. Peki siz WhatsApp hakkında ne düşünüyorsunuz? Telegram mı yoksa WhatsApp mı daha iyi? Görüş ve düşüncelerini yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Google web tarayıcısı büyük bir problemle karşı karşıya