Wear OS saatlerinde fitness severlere yeni kıyağını sundu

Wear OS saatlerinde fitness severlere yeni kıyağını sundu

Wear OS fitness severler için yeni bir özellik geliştirdi. Artık MyFitnessPal uygulaması ile birleştirilebilecek. İşte tüm detaylar.

MyFitnessPal ve Google’ın Wear OS uygulamasını kullanıyorsanız formunuzu ve sağlığınızı takip etmek artık daha kolay. MyFitnessPal akıllı saat uygulaması, kalori alımı ve spor salonu kalori yakımları da dahil olmak üzere sağlık istatistiklerinizi takip etmenin bir yolunu sunuyor. Artık verilerinizi doğrudan giyilebilir cihazınızda düzenleyemeniz mümkün olacak. Uygulama en son güncellemesi ile işleri daha iyiye doğru geliştiriyor.

Wear OS saatlerinde fitness severlere yeni kıyağını sundu

Yakın zamanda yayınlanan bir blog yazısında MyFitnessPal, Wear OS üzerinde izlemeyi ve günlüğe kaydetmeyi kolaylaştıracak güncellemeleri duyurdu. Artık kullanıcılar telefonlarını çıkarmadan takip ve kayıt yapabiliyor. Uyumlu Android akıllı saatler takan kullanıcılar, yeni saat döşemelerine ve komplikasyonlarına erişebilecek; bu da onlara düzenli olarak yedikleri yiyecekleri kaydetme ve şeker, lif, yağ, kalori ve hatta sıvı alımı gibi günlük besin alımlarını takip etme olanağı sağlayacak. Kullanıcılar ayrıca tüm günlerinin anlık görüntüsünü doğrudan bileklerinden görebilecekler.

Bu özellik, yeni Pixel Watch 2 gibi Wear OS çalıştıran bir akıllı saate sahip kullanıcılara sunulacak. MyFitnessPal uygulaması Google Play Store’dan indirilebiliyor.

Bu özellik akıllı saatlerde MyFitnessPal uygulaması için tamamen yeni olmasa da Apple Watch kullanıcıları bir süredir bu seçeneğe sahip. Sağlığımızı ve sağlıklı yaşamımızı izlemek önemli ve zamanımız olmadığında kolayca ihmal edilebilir. Sağlık istatistiklerini takip etmeyi kolaylaştıran büyük veya küçük her yenilik her zaman iyi bir hareket.

Bilimsel buluş ilk insanlar hakkında bilinmeyenlere ışık tuttu!