Wanda Nara videosu ile yok artık dedirtti!

1 4

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin eski eşi Wanda Nara, skandallarına bir yenisini daha ekledi. İşte detaylar!

Wanda Nara videosu ile yok artık dedirtti! Sosyal medya ünlü manken ve menajer Wanda Nara’yı konuşuyor! Son yıllarda skandallar ile gündemden düşmeyen Wanda, bir kez daha sosyal medyanın gündemine geldi.

1 4

Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Mauro Icardi’den resmen boşanan Wanda Nara, bir kez daha ihanet iddialarıyla konuşulmuştu. Arjantinli Rap yıldızı L-Gante ile aşk yaşadığı konuşulan güzel menajer, bu sefer de yaptığı canlı yayında göğüslerini açtı ve skandallarına yenisini ekledi.

3

Wanda Nara videosu ile yok artık dedirtti!

Mauro Icardi’den boşandıktan sonra da rahat durmayan Wanda Nara, özellikle de Instagram’da seksi pozlar vermeye devam ediyordu. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan güzel yıldız, yaptığı canlı yayın esnasında takipçilerine memesini gösterdi. Bu hareketi yanlışlıkla mı yoksa bilinçli olarak mı yaptığı tartışılan Nara, bir süre bu şekilde yayın yaptıktan sonra göğüslerinin açık olduğunu fark etti ve kapattı.

3 2

Wanda Nara hali hazırda Mauro Icardi’nin menajerlik görevini üstleniyor. Eşinden boşanmış olsa bile Mauro Icardi Wanda’yı bir türlü unutamıyor diyebiliriz. Arjantinli futbolcu, geçtiğimiz günlerde koluna Wanda yazılı bir dövme yaptırmış ve bunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Sansasyonel bir ilişkiye sahip olan ikilinin yeniden bir araya gelip gelmeyeceğini ise zaman gösterecek gibi görünüyor.

2022’nin en çok satan oyunu belli oldu