Huawei Mate 30 RS Porsche Design fiyatıyla yok artık dedirtti!

huawei mate 30 5

Huawei’nin geçtiğimiz gün tanıttığı modellerden biri olan Huawei Mate 30 RS Porsche Design fiyatıyla adeta dudak uçuklatıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Huawei, merakla beklenen yeni amiral gemisi modellerini geçtiğimiz gün tanıttı. Çinli üretici tarafından düzenlenen özel etkinlikte en çok dikkat çeken model ise tasarımı ve premium özellikleriyle Huawei Mate 30 RS Porsche Design oldu.

Huawei ve Porsche ortaklığında geliştirilen model teknik özellikleri açısından Mate 30 Pro ile aynı kalibrede olsa da fiyatıyla fark yarattı.

Gücünü Kirin 990 yonga setinden alan telefon sistemini 12GB RAM ile destekliyor. 512GB’lık dahili depolama alanına sahip olan model ekran ve kamera özellikleriyle Mate 30 Pro’yu andırıyor. Yani aradaki farkın RAM ve dahili depolama kısmında ortaya çıktığı söylenebilir. Tabi ki bir de fiyat var.

Çinli üretici Porsche ile ortak geliştirdiği model için tam 2095 euro’luk fiyat etiketi belirlemiş durumda. Muhtemelen bu model ülkemizde satışa sunulmayacaktır. Fakat es kaza sunulsa daha fiyatı muhtemelen 20.000TL’nin altında olmayacaktır.

Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro ülkemizde başarılı olabilir mi?


Yorumlar kapatıldı.