The Last of Us dizisi izleyici ile buluştu

The Last of Us dizisi

Heyecanla beklenen The Last of Us dizisinin ilk bölümü dün izleyiciyle buluştu. Beğeni kazanan dizinin Türkiye’de de yayıncısı var.

Game of Thrones, The Sopranos, Succession gibi birbirinden başarılı dizileri izleyici ile buluşturan HBO kanalı, House of the Dragon’ın sezon finali yapmasının ardından bir süre geri kalmış olsa da, dün yine bomba gibi bir diziyi izleyicileriyle buluşturdu. Heyecanla beklenen The Last of Us dizisinin ilk bölümü, dün gece HBO’da izleyici ile buluştu.

The Last of Us, oyun severleri ölümcül bir salgın sonrası insanların mutasyon geçirerek yamyamlaşmış canavarlara dönüştüğü distopik bir geleceğe götürüyor. Oyun, Ellie adında genç bir kızı hem insanlardan hem de bu canavarlardan koruyarak milislerin karargahına götürmesi istenen Joel karakterine odaklanıyor. Haftalar önce ısırılmış olmasına rağmen dönüşüm geçirmemesiyle insanlık için umut olan Ellie ve Joel’un yolculuğu, ikili arasında sürpriz bir baba-kız ilişkisi ortaya çıkmasını sağlıyor.

The Last of Us dizisi Türkiye’de hangi platformda?

the last of us 2

Dizide Joel’e, The Mandalorian dizisinin de başrolü olan başarılı oyuncu Pedro Pascal hayat veriyor. Ellie’yi ise Game of Thrones dizisindeki Lyanna Mormont rolüyle çıkış yapan genç oyuncu Bella Ramsey canlandırıyor.

ABD’de HBO kanalında ve HBO Max platformunda izleyici ile buluşan The Last of Us dizisinin Türkiye’de de resmi bir yayıncısı var. Merakla beklenen dizi, Türkiye’de BluTV platformunda izleyici ile buluşuyor. Dizinin bölümleri ABD yayınından çok kısa bir süre sonra BluTV’de izlenebiliyor.

İnsanlar artık Apple’da çalışmak istemiyor