55 yaşındaki erotik yıldız yok artık dedirtti

porn

Sosyal medya 55 yaşında erotik sektörüne hızlı bir giriş yapan Elaina St James isimli bu kadını konuşuyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar!

55 yaşındaki erotik yıldız yok artık dedirtti. OnlyFans isimli platformu hepiniz bilirsiniz. Hatta son zamanlarda sık sık kendi işini bırakıp bu platformda profil oluşturan ve sonrasında zengin olan modellerin hikayelerini de okumuşsunuzdur.

erotik yıldız

Ancak bu seferki hadise hepsinden farklı diyebiliriz. Oğlunun diş tedavisi için çıkan masrafları karşılayamayan 55 yaşındaki Elaina St James isimli kadın, çareyi OnlyFans profili oluşturmakta buluyor ve sonrasında adeta paraya para demiyor. İşte detaylar!

erotik yıldız

55 yaşındaki erotik yıldız yok artık dedirtti

Gelin hep birlikte 55 yaşında yetişkin film sektörüne giriş yapan Elaina St James isimli OnlyFans modelinin hikayesini mercek altına alalım. An itibari ile söz konusu sitenin en çok kazanan isimlerinden birisi olan Elaina, genç kızlara taş çıkartıyor. Oğlunun diş tedavisi için bu işe girdiğini itiraf eden kadın, OnlyFans modeli olmadan önce fazla kilolarından utandığı için bikini bile giyemediğini ifade ediyor. Elaina, kendisini şu şekilde anlatmış:

erotik yıldız

Annem hep 50 yaşına girdiğinde erkeklerin gözünde kadın olmaktan çıkarsın derdi ancak ben artık öyle düşünmüyorum. Takipçilerimin çoğu 25-35 yaşındaki erkekler ve benim doğal vücuduma bayılıyorlar. Hatta benim utanıp çekindiğim yerleri bile seviyorlar. Bana göre özgüven ve vücudunu sevmek bu işin püf noktaları. Ben ne kadar çok gülümsersem hayranlarım kendisini o kadar iyi hissediyor.”

Dell yeni dizüstü bilgisayarlarını duyurdu