Yeni TikTok akımı görgüsüzlüğün bu kadarına da pes artık dedirtti

TikTok akımı bakın bir okulda nelere sebep oldu

Yeni TikTok akımı görgüsüzlüğün zirve noktası oldu. Yapılan bazı paylaşımlar birçok kullanıcı tarafından tepki gördü. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Bugünlerde başlayan yeni TikTok akımı görgüsüzlüğün böylesi olmaz dedirtti. Türkiye’de her şeyin fiyatı ciddi oranda artış gösterdi. Gıdadan konuta kadar neredeyse her alanda yüzde 100 seviyelerinde zam geldi. Durum böyle olunca çeşitli sosyal medya platformları konuyla ilgili akımlar başlattı.

Bu akımlardan bir tanesi ise arabanı ve evini göster temalıydı. Ülkede yaşanan ekonomik problemlerin araba ve ev fiyatlarına ne kadar sert yansıdığını göstermek için böyle bir akım başlatıldı. Akımda 2011 yılında veya daha sonradan alınan araçlar ile evlerin fiyat kıyaslaması yapılıyordu. Günümüzdeki fiyat ile önceki fiyatlara bakıldığında arada korkunç bir fark olduğu görülüyor.

Yeni TikTok akımı görgüsüzlüğün zirvesine oturdu

Ekonomik problemlerde genellikle ilk başlarda enflasyon bundan etkilenir. Enflasyon ile birlikte hem araba hem de ev fiyatlarında sert yükselişler ortaya çıkabiliyor. Bir TikTok akımında arabaların ve evlerin öncesi ve sonrası fiyatları gösterildi. Ayrıca arka planda kıskanma adlı şarkı çaldı.

Yeni TikTok akımı

Videoya bakıldığında gerçekten de arada uçurum olduğu görülüyor. Mesela 2011 yılında alılan Toyota marka bir aracın 37500 TL olduğu görülüyor. Bu araç 2021 yılında 190 bin TL’ye kadar çıktı. Yani aradaki farka baktığımızda yaklaşık olarak 6 kat civarında arttığı görülüyor. Bunun kıskanma şarkısı ile paylaşması yeni TikTok akımı görgüsüzlüğün zirvesine oturdu yorumlarının yapılmasına neden oldu.

TikTok SharePlay özelliği sosyal medyada devrim yaratacak

Videoya bakıldığında Audi, BMW gibi araçların önceki ve sonraki fiyatlarını görmek mümkün. Ayrıca ev fiyatlarında yaşanan dramatik yükseliş yine izleyicileri üzdü. Peki siz bu tür paylaşımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Buna benzer akımlar ile ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere paylaşabilirsiniz.