Vivo X Flip, Snapdragon 8+ Gen 1 ile piyasaya sürülecek

fff

Vivo katlanabilir akıllı telefon kategorisinde yeni bir cihaz sürmeye hazırlanıyor. Yeni Vivo X Flip söylenenlere göre Snapdragon 8+ Gen 1 ile piyasaya sürülecek.

Vivo X Flip olarak adlandırılması beklenen cihaz Qualcomm’un son nesil üst düzey işlemcisine sahip olacak. Gelen raporlarda Çinli akıllı telefon üreticisinin yeni bir “Flip” modeli üzerinde çalıştığını iddia etti. Farkında olmayanlar için, şirketin X Fold adında katlanabilir bir akıllı telefonu zaten var . Bu cihaz, Samsung Galaxy Z Fold 4’e benzer ve dikey bir menteşe üzerinde yatay katlanır bir ekrana sahip.

Vivo X Flip

Ayrıca, dış kısımda yer alan ikincil bir ekrana sahipken, birincil ekran bir dizüstü bilgisayar gibi içe doğru katlanır ve kompakt biçimdeyken görünmez. Öte yandan Güney Koreli teknoloji devinin yatay menteşe üzerinde kapaklı katlanır ekrana sahip Galaxy Z Flip 4 modeli de bulunuyor. Bu model ayrıca harici bir ekrana sahiptir, ancak çok daha küçüktür ve çoğunlukla zamanı ve bildirimleri görüntülemek için kullanılır.

Yani Vivo X Flip de yeni Moto Razr modellerini andıran benzer bir tasarıma sahip olabilir. Digital Chat Station’a göre şirket, cihazı Qualcomm’un 2022 amiral gemisi işlemcisi olan Qualcomm Snapdragon 8 + Gen 1 SoC ile piyasaya sürecek. Cihaz ile ilgili bilgiler şu an için sınırlı daha fazla bilgi için firmadan açıklama yapılmasını beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy S23 Ultra kamera özellikleri ortaya çıktı