Motorola Moto E13 performans testinde görüldü

Motorola Moto E13

Motorola’nın önümüzdeki yılın başında piyasaya süreceği yeni telefonu Motorola Moto E13, Geekbench performans testinde görüldü.

Motorola, bir süre geri planda kalmış olsa da son dönemde teknoloji dünyasının gündeminde sık sık kendisine yer buluyor. Son birkaç ayı dolu dolu geçiren şirket, önümüzdeki aylarda yeni telefonlarla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bir yandan Moto X serisinin yeni üyesi Moto X40’ı piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, bir yandan da daha düşük maliyetli Moto E serisine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor.

Motorola Moto E13 adını taşıyan bu telefon, geçtiğimiz hafta NBTC’den sertifika alırken görülmüştü. NBTC veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde özellikleri hakkında ilk detayları öğrenme şansı yakaladığımız Moto E13, bu kez de Geekbench performans testinde görüldü. Bu sayede telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Motorola Moto E13, Unisoc T606 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 2 GB RAM eşlik ediyor. Android 13 işletim sistemiyle satışa sunulacak olan telefon, Geekbench’in tek çekirdek testinden 318, çok çekirdekli testinden ise 995 puan aldı. Bunlar çok etkileyici puanlar olmasa da telefonun Moto X40 gibi amiral gemisi modellerine alternatif olacak bütçe dostu bir model olduğunu unutmamak gerekiyor.

Telefonun tam olarak ne zaman satışa sunulacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak Geekbench’te görülmüş olması çıkışının yakın olduğunu gösteriyor. Telefon büyük ihtimalle önümüzdeki yılın başında kullanıcılarla buluşacak.

Motorola Moto E13

FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried tutuklandı