vivo X Flip’in tanıtım görselleri yayınlandı

vivo X Flip

vivo, bu ay bitmeden resmi olarak tanıtacağı yeni katlanabilir akıllı telefonu vivo X Flip’in tasarımını gözler önüne seren tanıtım görsellerini paylaştı.

Katlanabilir akıllı telefonlarıyla piyasada varlık gösteren telefon üreticileri arasında yer alan vivo, bu ay katlanabilir telefonlarına yenilerini ekleyecek. Bildiğiniz gibi şirketin ilk katlanabilir telefonu olan vivo X Fold’un halefini bu ay tanıtacağı bir süredir biliniyor. Ancak vivo X Fold 2, vivo etkinliğinde tanıtılacak tek katlanabilir telefon olmayacak. Aynı etkinlikte vivo X Flip de resmi olarak tanıtılacak.

Telefonlarını bu ay düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtacak olan vivo, bu etkinliğe günler kala vivo X Flip’in resmi tanıtım görsellerini paylaştı. Bu görsellerin yayınlanmasıyla birlikte X Flip’in tasarımı da gözler önüne serilmiş oldu.

vivo X Flip 3

Çinli aktris Wang Ziwen’in telefonu kullanırken resmedildiği bu görsellerde dikkat çeken detaylar, telefonun büyük ekranı, çift arka kameraya ev sahipliği yapan kamera bölmesi ve telefonun elmas desenli mor tasarımı oluyor. Daha önce gelen bilgilere göre vivo yeni katlanabilir telefonunu üç farklı renk seçeneğiyle satışa sunacak. Fotoğraflarda gördüğümüz mor rengin yanı sıra kullanıcılara sunulacak renk seçenekleri Siyah ve Altın olacak.

vivo X Flip 4

Telefonun iç yüzündeki büyük ekranın büyüklüğü henüz resmi olarak açıklanmış değil ancak daha önce gelen sızıntılara göre bu ekranın büyüklüğü 6.8 inç olacak. Bu da vivo X Flip’in iç ekranının Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Motorola Razr 2022’den büyük olacağı anlamına geliyor.

vivo X Flip 2

ChatGPT yasaklandı; VPN kullanımı tavan yaptı