Vivo X Flip’in tüm özellikleri lansmandan önce ortaya çıktı

Vivo yeni katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Resmi lansmandan önce cihaz hakkında birçok bilgi ortaya çıktı.

Vivo X Flip hakkında önemli bilgiler gelirken öncelikle cihazın Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacağını belirtelim. Cihaz 12 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Vivo X Flip’in geniş kapak ekranında 50MP Sony IMX866 ana ve 12MP IMX663 ultra geniş olmak üzere çift kamerası olacak.. Arka kameralar, diğer Vivo amiral gemisi cihazlarıyla paylaşılan bir özellik olan Zeiss markasını taşıyacak. Telefonun iç kısmında ek bir kamera da bulunacak ancak bu kameranın çözünürlüğü bilinmiyor.

Vivo X Flip

Telefonun ekran özelliklerine gelecek olursak 120Hz yenileme hızına sahip 6.8 inç FHD+ çözünürlüğe sahip olacağı bildiriliyor. Telefonun en boy oranı Moto Razr 2022’den daha ince olacak ancak Galaxy Z Flip4 kadar olmayacak. Oppo Find N2 Flip’in 6,8 inç 1.080 x 2.520 piksel (21:9) ekranıyla eşleşmesi bekleniyor .

Cihaz batarya şarj konusunda 44W hızlı şarjı destekleyen büyük bir 4.400mAh bataryayla bir hayli iddialı ve  piyasadaki en güçlü flip telefonlardan biri yaptığı söyleniyor. Telefon ayrıca, güç düğmesine yerleştirilmiş olması muhtemel, yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucuyla birlikte gelecek.

Vivo X Flip’in önümüzdeki ay Çin’de duyurulması bekleniyor ve teaser’ları muhtemelen önümüzdeki hafta yayınlanacak. Katlanabilir rekabet şu anda seyrek olduğundan, birçok kişi telefonun piyasaya sürülmesi konusunda heyecanlı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile gelecek Vivo X Fold 2’nin de yakında duyurulması bekleniyor.

Apple, Asya pazarında Xiaomi’yi geçmeye başardı