Twitter Blue aboneliği için Türkiye çalışmaları başladı, peki ama fiyat ne kadar olacak?

Twitter yeni özelliğini duyurdu

Twitter’ın son zamanlardaki en büyük yeniliği olan genişletilmiş Twitter Blue aboneliği, sonunda Türkiye’de de kullanıma sunulmaya hazırlanıyor.

Twitter Blue aboneliği için Türkiye çalışmaları başladı, peki ama fiyat ne kadar olacak? Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, uzun bir süredir Twitter Blue özelliği ile adından bahsettiriyor. Aslında Blue abonelik hizmetinin yeni olduğunu söylemek doğru değil. Ancak popüler sosyal medya platformunun Elon Musk tarafından satın alınmasının ardından içeriği önemli ölçüde değiştirilen bu abonelik paketi, özellikle mavi tiki bünyesinde bulundurmasıyla fazlasıyla dikkat çeker hale geldi.

Twitter Blue aboneliği ucuz bir yıllık seçenek alıyor

Daha önce Mavi Tik ücretli bir rozet olmayıp yalnızca belirli kriterleri yerine getiren kullanıcılara veriliyordu. Ancak Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınmasıyla birlikte bu uygulamada değişikliğe gidildi ve Mavi Tik Twitter Blue’nın içerisine alınarak parayı veren herkesin elde edebileceği bir rozet haline geldi.

Twitter, siyasi reklam yasağını kaldırdı

Twitter Blue aboneliği için Türkiye çalışmaları başladı, peki ama fiyat ne kadar olacak?

Ancak yine de Mavi Tik’i alabilmek için belli şartların yerine getirilmesi gerektiğini ve işin tamamen para ile de çözülmediğini hatırlatalım. İşte onaylanmış hesap içeriği sayesinde oldukça popüler olan Twitter Blue abonelik paketi, artık Türkiye’de de kullanılmaya başlandı.

Twitter 'Sizin İçin' özelliğini yeniledi

Eğer Twitter Blue aboneliğini web üzerinden başlatmak isterseniz ödemeniz gereken tutar aylık 110,00-TL olarak belirlenirken, Android kullanıcıları için de düşünülen fiyat yine aynı yani 110,00-TL. Bununla birlikte şu an için ilk fiyatlandırmada Apple App Store üzerindeki Twitter Blue fiyatının 250,00-TL olması, Elon Musk’ın Apple komisyon ücretlerine karşı uyguladığı stratejinin bir sonucu.

Tablet fiyatları artmaya başladı! İşte detaylar!