Tablet fiyatları artmaya başladı! İşte detaylar!

OnePlus tablet modeli

2020 yılı ile birlikte canlanmaya başlayan tablet pazarı hala eski günlerinin uzağında. Yine de 2023 itibariyle tablet pazarının eskisine oranla daha dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Peki hali hazırda en uygun tabletin fiyatı kaç TL’den başlıyor? İşte tüm detaylar.

Tablet fiyatları artmaya başladı! İşte detaylar! Pandemiden en çok etkilenen alan eğitim oldu. Covid vakalarının hızla arttığı tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de salgının yayılma hızını azaltmak için bazı tedbirler alınmıştı. Bu tedbirlerden birisi de yüzyüze eğitim yerine uzaktan eğitime geçilmesi olmuştu.

Microsoft tablet

Uzaktan eğitim sürecinde dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerin fiyatında önemli artışlar gerçekleşti. Çünkü öğrencilerin EBA üzerinden ders dinlemelerinin en makul yolu diz üstü bilgisayarlar ya da tabletlerdi.

Neyse ki kademeli olarak yüzyüze eğitime geçilmesiyle birlikte tablet ve bilgisayar fiyatları da normale döndü.

Google, tabletler için uygulamalar oluşturacak

Tablet fiyatları artmaya başladı! İşte detaylar!

Şu sıralar ekonomik etkenler yüzünden tablet fiyatları tekrardan artmaya başladı. Geçtiğimiz yıl 2000 TL’nin altında olan tabletler artık 4000 TL civarında etiketlerle satılıyor. Bunlar da giriş segmentinde yer alan tabletler. Biraz daha iyi bir tablet almaya kalktığınızda ise ödemeniz gereken ücret rahat bir şekilde 10 bin TL’yi aşabiliyor.

ROG Flow X16

Şu anda 4500 TL civarına hayli uygun fiyatlı tabletler satılıyor. Sizlere önerimiz eğer durumunuz varsa fiyatlar çok zamlanmadan makul bir tablet almanız yönünde olacaktır. Tabi ki yine de tercih sizlerin.

iPhone 13 serisi stok sıkıntısı çekebilir! İşte detaylar