Xperia 1 V özellikleri sızdırılmaya devam ediyor!

Sony Xperia 1 III, ön siparişleri 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak

Japon teknoloji devi Sony’nin yeni amiral gemisi adayı Xperia 1 V’den yeni bilgiler var. İşte akıllı telefon dünyasının yeni isminden taze bilgiler.

Xperia 1 V özellikleri sızdırılmaya devam ediyor! Akıllı telefon dünyası genişlemeye devam ediyor. Hemen her ay akıllı telefon dünyasına yeni bir isim katılırken, Şubat ayının sonunda gerçekleşecek olan MWC 2023 etkinliği, birçok yeni akıllı telefonu gördüğümüz bir süreç olabilir. Japon akıllı telefon devi Sony’nin de bu etkinlik için hazırlık yaptığı bilinirken, şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre MWC 2023’de tanıtılacak olan cihazlardan biri de Sony Xperia 1 V modeli olacak.

Sony Xperia 5 IV

Gelen son bilgilere göre yeni akıllı telefon gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alacak. Bu işlemci kümesini 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı gibi seçeneklerle desteklemesi beklenen telefonun elektriksel gücünü ise 5.000mAh’lık bataryasından alması bekleniyor.

Sony Xperia 5 IV 1

Xperia 1 V özellikleri sızdırılmaya devam ediyor!

Öte yandan Sony için bu akıllı telefonların bir başka anlamı daha var. Özellikle son birkaç yıldır amiral gemisi sınıfına karşı mesafeli olan Japon teknoloji devi, geçtiğimiz yıldan itibaren bir kez daha amiral gemisi sınıfına ait olan telefonlara geri dönmüştü.

Sony Xperia 1 III, ön siparişleri 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak

Şirket şimdilik bu telefonların performanslarına ilişkin detaylı bilgi paylaşmasa da analiz şirketleri tarafından yapılan araştırmalarda bu cihazların ilk on içerisinde yer almadığını söyleyebiliriz. İşte bu yüzden her yeni amiral gemisi modeli, Sony için ya tamam ya devam anlamı taşıyor olabilir.

Beko Dem Deluxe : Otomatik Çay ve Filtre Kahve Makinesi