PS Plus üyelik ücretlerine zam geldi!

ps plus

PlayStation sahiplerinin olmazsa olmazı konumunda bulunan PS Plus servisi artık daha pahalı. Zira Sony Türkiye, PlayStation Plus üyelik ücretlerine zam yaptı.

Sony Türkiye, PS Plus abonelik fiyatlarına zam kararı aldı. Alınan zam kararı PlayStation Plus abonelerine mail yoluyla da bildirildi. Zamlı fiyatlar 31 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak.

Sony Türkiye’nin aldığı zam kararı sonrası 149.99 TL olan yıllık abonelik fiyatı 179.99 TL’ye, 57.99 TL olan üç aylık fiyat 74.99 TL’ye, 19.99 TL olan aylık fiyat ise 23.99 TL’ye yükseldi. Peki bu zamlar kullanıcılar için ne anlama geliyor?

Sony Türkiye tarafından gönderilen bilgilendirme mailinde şu ifadelere yer verildi;

31 Ağustos 2017 saat 00:01’de (BST) PlayStation®Plus üyeliği fiyatını değiştireceğiz. Halihazırda üye olduğunuz için 31 Ağustos 2017’de veya daha sonra ödeyeceğiniz yinelenen abonelik ücretlerinin hepsi yeni fiyat üzerinden ücretlendirilecektir. 31 Ağustos 2017’ye kadar mevcut fiyat üzerinden PlayStation®Plus aboneliği satın alabilirsiniz. Bu abonelik, geçerli üyelik sürenize eklenecektir (veya “”sonuna ilave edilecektir””).

PlayStation®Plus üyeliğinizi devam ettirmek istemiyorsanız

PlayStation®Plus üyeliğinizin yeni fiyatla devam etmesini önlemek istiyorsanız üyeliğinizi iptal etmelisiniz. 31 Ağustos 2017 veya daha ileri bir tarihte yapmanız gereken bir sonraki ödemenizden en az 48 saat önce hesap ayarlarınızda “”otomatik yenileme”” seçeneğini KAPATIN. Üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinizi PlayStation.com adresinde öğrenebilirsiniz.

Sony Türkiye’nin bu zam kararı sonrası, oyun sevelerin PS Plus aboneliklerini iptal ettirme oranı hayli yüksek gibi görünüyor.