Elon Musk Android ve iOS arasındaki farkı kaldırmak istiyor

Twitter, intihar önleme özelliğini geri getirdi

iOS’tan sonra Android işletim sistemi için de kullanıma sunulan Twitter Blue abonelik servisi, fiyatıyla kullanıcıları şoke etti.

Elon Musk Android ve iOS arasındaki farkı kaldırmak istiyor. Elon Musk, ne yapıp ne edip Mavi Tik’ten bir an önce yüksek gelir elde etmek istiyor. Twitter’ı satın alır almaz ilk hamle olarak Mavi Tik’i isteyen herkesin alabileceği bir seviyeye getiren ünlü milyarder, bu hamlesinin ne kadar hatalı olduğunu kısa süre içerisinde anlamış ve bir dizi düzenleme yapabilmek için Twitter Blue abonelik satışlarını durdurmuştu.

Elon Musk, bazı profillerden banları kaldırmaya başladı

Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde ilk olarak iOS’ta yeniden satışa başlanılan Twitter Blue’nun fiyatı, beklenildiği gibi aylık 11 dolar olarak belirlendi.

Elon Musk, Twitter iOS uygulaması hakkındaki problemin çözüldüğünü söyledi

Elon Musk Android ve iOS arasındaki farkı kaldırmak istiyor

Tabi uygulamanın iOS’a gelmesinin ardından gözler Android’e çevrilmişti çünkü Twitter Blue hizmetini internet tarayıcısı üzerinden yaşamak isteyenler de bu süreçte aylık 8 dolar karşılığında Blue aboneliği almaya başladı. İşte beklenen haber dün akşam saatlerinde geldi ve Android kullanıcıları da Twitter Blue erişimine hak kazandı. Ancak şirketten yapılan açıklamada, Twitter Blue’nun Android aboneliği için de 11 dolar talep etmesi kafaları karıştırdı.

Elon Musk, Apple'ın Twitter'ı App Store'dan "kaldırmakla tehdit ettiğini" iddia etti

Bilindiği üzere bugüne kadar gelen bilgilerde, Elon Musk’ın Apple tarafından uygulanan yüksek komisyon bedeli için iOS fiyatını yüksek tuttuğu belirtiliyordu. Ancak ünlü milyarderin Android’e ilişkin böyle bir şikayeti yoktu. Bununla birlikte ortaya çıkan yeni fiyat, Elon Musk’ın fikrinin değiştiğini ve iOS’a indirim yapmaktansa Android’e zam yapmayı tercih ettiğini gösteriyor.

Apple CEO’su akıllı gözlüklerin geleceğinden ümitli!