2023’de en güvenli kripto para borsası hangisi?

Kripto paralarda korkutan Kripto para

Malum son dönemde pek çok kripto para borsasının iflasına ilişkin haberler okudu. Bu durum ister istemez yatırımcıları güvenli liman hangisi sorusuna yöneltti. Peki söz konusu kripto paralar olduğunda sığınabileceğiniz en güvenilir borsa hangisi? İşte detaylar.

2023’de en güvenli kripto para borsası hangisi? Kripto paralar ile al-sat yapmanın popülerleşmesi, bazı temel soruları da beraberinde getiriyor. Bu sorulardan en önemlisi ise al-sat için hangi borsanın kullanılması gerektiği.

Kripto para yatırımcıları

Genele bakıldığında Türkiye’de yayın olarak kullanılan birkaç kripto para borsası olduğunu görüyoruz. Paribu, BTC Türk, Icrypex ve Binance.

Bu kripto para borsaları haricinde daha irili ufaklı hacimde pek çok yerli kripto para borsası bulunuyor. Peki genel eğilim hangi kripto para borsası üzerine?

Kripto para piyasaları kripto madenci

2023’de en güvenli kripto para borsası hangisi?

Aslında çeşitli forumlara da baktığınızda Binance’ın rakiplerine göre çok daha önde olduğunu görebilirsiniz. Burada Binance’ı rakiplerinden ayıran en önemli özelliği çok daha fazla token ile hizmet vermesi.

Paribu, BTC Türk, Icrypex ve diğer yerli kripto para borsalarında ise durum biraz daha karışık. Hem token çeşidi az, hem de ani yükselişlerde kilitlenmeler söz konusu. Dolayısıyla kripto para borsasına girecekseniz size tavsiyemiz Binance tarafından başlamanız yönünde olacaktır. Elbette Binance’ın da dezavantajları yok değil. Örneğin para çekim komisyonları normale oranla daha yüksek.

Kripto paralarda korkutan

Ayrıca bunun yanında alım – satım ekranları da diğer borsalara göre biraz daha karışık. Elbette burada tercih sizlerin. Sonuçta kripto alım – satımı riskli bir iş. Bu yüzden bu yazıdaki hiçbir bilgi de yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. 2023’de en güvenli kripto para borsası hangisi?

POCO X5 tasarımı netleşti