Türkiye’de geçen hafta en çok izlenen filmler

Geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde en çok izlenen filmler netlik kazandı. The Meg, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye sıralamasında da zirvede yer aldı. İşte detaylar.

Şu aralar vizyonda sağlam bir Türk filmi bulunmadığı için genel itibariyle en çok izlenen filmler listesi yabancı yapımlardan oluşuyor. Aynı şekilde tutulan bir Türk filminin vizyona girmemiş olması, sinema salonlarına olan ilgiyi de en aza indirgemiş durumda. Keza geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesine baktığımızda da bu urumu net bir şekilde görebiliyoruz.

The Meg Türkiye’de de zirvede

Box Office Türkiye tarafından açıklanan verilere göre tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona giren The Meg (Meg: Derinlerdeki Dehşet), geçtiğimiz hafta sonu 90.644 seyirciye ulaşarak zirvede yer aldı.

Son iki haftanın birincisi olan Görevimiz Tehlike Yansımalar filmi ise geçtiğimiz hafta sonu 45.554 izleyiciyi sinema salonlarına çekti. Toplamda 451.214 seyirciye ulaşan film önemli bir başarıya imza attı.

Vizyondaki 2. haftasını geride bırakan Karanlık Zihinler filmi ise 25.407 seyirciyle toplamda 104.753 izleyiciye ulaştı.

Türkiye’de en çok izlenen filmler listesinin son iki sırasında ise animasyon filmleri bulunuyor. Genç Titanlar Filmi 20.476 seyirci, Otel Transilvanya 3 ise 18.615 kişi tarafından seyredildi.

Geçtiğimiz hafta sonu en çok izlenen filmler listesinde herhangi bir Türk filmi ise yer almadı. Önümüzdeki hafta da öyle merakla beklenen bir yapım vizyona girmeyecek.

The Meg tüm dünyada zirvede!