Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler

inanılmaz aile 2

Geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde en çok izlenen filmler belli oldu. Türkiye’de hayli geç vizyona giren İnanılmaz Aile 2, 2. haftasında da zirveyi kimselere bırakmadı.

Türkiye’de pek çok ülkeye nazaran hayli geç vizyona giren İnanılmaz Aile 2, ikinci hafta sonunda da en çok izlenen filmler listesinde zirveyi kimselere bırakmadı. Hatırlanacağı üzere film ilk hafta sonunda açık ara ilk sırada yer almıştı. Nitekim 2. hafta sonunda da değişen pek birşey olmadı.

İnanılmaz Aile 2, Türkiye’de hala zirvede

14 yıl önce vizyona giren İnanılmaz Aile’nin devamı niteliğindeki film, 2. hafta sonunda 122.336 izleyiciyle Türkiye’de en çok izlenen filmler listesinin ilk sırasında yer aldı. Geçtiğimiz hafta sonu rakamlarıyla birlikte İnanılmaz Aile 2, ülkemizde 712.824 seyirciye ulaşmış oldu.

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinin 2 numarasında ise Siccin 5 yer aldı. Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan korku filmi 47.509 izleyiciyle toplamda 432.279 seyirciye ulaşmış oldu.

Listenin 3. sırasında ise 45.294 seyirciyle Facia Üçlü yer aldı. Vizyondaki 4. haftasını geride bırakan Meg Derinlerdeki Dehşet 35.156 izleyiciyle 4. sırada yer alırken, vizyona yeni giren Upgrade ise 27.361 seyirci ile 5. sırada yer aldı.

Önümüzdeki hafta Keloğlan ve Predator gibi oldukça iddialı yapımlar vizyona girecek. Dolayısıyla en çok izlenen filmler sıralamasında önemli değişiklikler olabilir.

Eylül ayında vizyona girecek yerli filmler