Geçen hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler

en çok izlenen filmler 2

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu. Ülkemizde hayli geç vizyona giren İnanılmaz Aile 2, açılış haftasında zirveye yerleşti. İşte detaylar.

Dünya genelinde 1 milyar hasılatı geride bırakan İnanılmaz Aile 2, nihayet ülkemizde de vizyona girdi. Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinin zirvesinde 211.670 izleyiciyle İnanılmaz Aile 2 yer aldı.

En çok izlenen filmler listesi belli oldu

ABD ve dünya sinemalarında haftalarca zirvede kalan İnanılmaz Aile 2, geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde de vizyona girdi. İlk hafta sonunda en çok izlenen filmler listesinde açık ara zirveye yerleşen İnanılmaz Aile 2, 5 gün sonunda ise 366.046 seyirci tarafından izlenildi.

En çok izlenen filmler listesinin ikinci sırasında ise Facia Üçlü isimli YouTube kanalının oyuncuları tarafından çekilen ve kanal ile aynı ismi taşıyan film yer aldı. Facia Üçlü ilk hafta sonunda 107.472 izleyici tarafından seyredildi.

Geçtiğimiz hafta zirvede yer alan Siccin 5 ise ikinci hafta sonunda 87.973 izleyiciyle 3. sırada yer aldı. Film toplamda 308.230 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan Meg Derinlerdeki Dehşet ise haftayı 57.871 izleyici ile tamamladı.

Ülkemizde geç vizyona giren bir diğer yapım olan Adalet 2 ise açılış haftasında 47.304 izleyici tarafından seyredildi.

Gamescom 2018’in en iyileri