Görevimiz Tehlike Yansımalar, haftanın en çok izlenen filmi oldu

görevimiz tehlike yansımalar

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu. Vizyona yeni giren Görevimiz Tehlike Yansımalar, açılış haftasında zirveye yerleşti.

Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Görevimiz Tehlike Yansımalar, hafta sonunda 138.911 izleyici ile zirveye yerleşti. ABD’de de 61.5 milyon dolarlık açılışla, serinin en iyi açılış hasılatına imza atan film, ülkemizde de en çok izlenen yapım oldu.

Görevimiz Tehlike Yansımalar, ilk haftasında zirveye yerleşti

Serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yine Tom Cruise’un baş rolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike Yansımalar, oldukça parlak bir başlangıca imza attı. 22 yıl önce başlayan Görevimiz Tehlike serisi şimdiye kadar 5 kez izleyiciyle buluşmuştu. Serinin 6. filmi olan Görevimiz Tehlike Yansımalar, vizyona girdiği ülkelerin bir çoğunda en çok izlenen yapım olmayı başardı.

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen ikinci film ise Otel Transilvanya 3 oldu. Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan animasyon filmi 48.272 tarafından izlendi. Toplamda 385.602 izleyiciye ulaşan yapım, ülkemizde 500.000 barajını aşan animasyonlardan biri olacak gibi görünüyor.

Listenin 3. sırasında ise geçtiğimiz hafta vizyona giren İlk Arınma Gecesi yer alıyor. 34.065 kişi tarafından izlenilen film toplamda 137.188 izleyiciye ulaştı.

Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan bir diğer yapım olan Gökdelen ise 33.694 izleyici ile 4. sırada yer aldı. Film toplamda 313.146 seyirci tarafından izlenildi.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler arasında yer alan tek yerli yapım ise Kabir Azabı oldu. Film açılış hafta sonunda 32.065 kişi tarafından seyredildi.