Geçen hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler

en çok izlenen filmler

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu. Vizyonda hit bir yerli filmin olmaması, yabancı filmlere yaradı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Şu aralar ülkemizde gösterimde olan filmler arasında öyle vizyona damga vuracak, merakla beklenen bir Türk filmi bulunmuyor. Görünüyor ki bu durum en çok da şu ara vizyona giren yabancı filmlere yaramış durumda. Ayrıca okulların tatil döneminde olması sebebiyle, animasyon – çizgi film tarzı yapımların da hayli başarılı bir gişe performansına sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Keza geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler arasında 2 tane de animasyon – çizgi film tarzı yapım mevcut.

Geçen hafta en çok izlenen filmler

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler listesinde Görevimiz Tehlike Yansımalar zirvede yer aldı. Vizyonda 2. hafta sonunu geride bırakan yapım 80.697 seyirci tarafından izlendi. Böylece Görevimiz Tehlike Yansımalar toplamda 340.087 seyirciye ulaşmış oldu.

En çok izlenen filmler listesinin 2 numarasında ise vizyona yeni giren filmlerden biri olan Karanlık Zihinler yer aldı. Film açılış haftasında 38.072 kişi tarafından seyredildi.

Vizyona yeni giren filmlerden bir diğeri olan Genç Titanlar Filmi ise 33.289 izleyici ile 3. sırada yer aldı.

Animasyon tarzındaki bir diğer yapım olan Otel Transilvanya 3 ise 4. hafta sonunda 30.462 izleyici ile toplamda 464.526 kişi tarafından seyredildi ve başarılı bir gişe performansına imza attı.

En çok izlenen filmler listesinin son sırasında ize vizyondaki 3. hafta sonunu geride bırakan İlk Arınma Gecesi yer aldı. 22.001 kişi tarafından izlenen film toplamda 195.684 izleyiciye ulaştı.

Android 9.0 Pie çıktı! Tıkla, indir!