Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu

en çok izlenen filmler

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen filmler belli oldu. Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı Göktaşı ilk hafta sonunda zirvede yer aldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Şu aralar vizyona damga vuracak bir film gösterime girmiyor. Son olarak İnanılmaz Aile 2 ilk hafta sonunda 300.000’in üzerinde seyirciyi sinema salonlarına çekerek başarılı bir açılışa imza atmıştı. Fakat son 6 haftadır bu tarz yüksek bir açılış gerçekleştiren film olmadı.

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu. Vizyona yeni giren filmlerden Göktaşı, 103.470 izleyiciyle açılışı zirvede gerçekleştirdi. En çok izlenen filmler listesinin 2 numarasında ise geçtiğimiz hafta vizyona giren Bücür filmi bulunuyor. Bücür geçtiğimiz hafta sonu 61.239 izleyiciyle toplamda 153.160 seyirciye ulaştı.

Vizyona yeni giren filmlerden bir diğeri olan Küçük Ayak, açılış haftasında 57.952 seyirciyle en çok izlenen filmler listesinde 3. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren The Nun (Vahşetin Yüzü) hafta sonunda 51.419 kişiyi sinema salonlarına çekti. Film toplamda 164.198 izleyiciye ulaşmış oldu.

Vizyondaki 6. haftasını da geride bırakan İnanılmaz Aile 2, en çok izlenen filmler listesinin son sırasında yer alıyor. Hafta sonunda 32.965 kişi tarafından seyredilen film, toplamda 1.221.453 seyirciye ulaşarak, büyük bir başarı elde etti.

Bu ay içerisinde vizyona girecek olan Müslüm ve Yol Arkadaşım 2 filmlerinin iyi bir başlangıca imza atmaları bekleniyor.

Amazon Türkiye şimdiye kadar vasatı aşamadı