Time’a göre 2018’in en iyi filmleri

sinema 1

#İŞBİRLİĞİ

2019 için geri sayıma geçtiğimiz şu günlerde, 2018’in enler listeleri de oluşturulmaya başlandı. Bu bağlamda ilk liste dünyaca ünlü Time dergisinden geldi. İşte Time’a göre 2018 en iyi filmleri.

2018’in bitmesine artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Kasım ayının ortasını da geçmiş durumdayız. Aralık ayı itibariyle, dünyanın önde gelen tüm mecraları, çeşitli konularda enler listeleriyle okurlarının karşısına çıkacak.

2018’in en iyi filmleri, en iyi oyunları, en iyi telefonları, en iyi şarkıları gibi onlarca listeyle karşılaşacağız. Bu listelerden ilki dünyaca ünlü Time dergisinden geldi.

The Game Awards 2018 adayları açıklandı

Time’a yazan ünlü sinema eleştirmeni Stephanie Zacharek, 2018’in en iyi filmleri listesiyle karşımıza çıktı.

Listede 2018 yılında çıkmış hemen hemen bütün sağlam filmler yer alıyor. Elbette arada ufak sürprizler de yok değil.

Biz de ilerleyen günlerde 2018’in en iyi filmleri listemizle karşınızda olacağız. Fakat şimdilik sizleri Time tarafından derlenen 2018’in en iyi filmleri listesiyle başbaşa bırakalım.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Time, 2018’in en iyi 10 filmi listesini belirlerken herhangi bir anket ya da oylama yapmamış. Yani listedeki filmler, tek bir kişinin düşüncesini yansıtmakta. O da listeyi hazırlayan isim olan Stephanie Zacharek. Dolayısıyla listede yerini haketmediğini düşündüğünüz film ya da filmle olabilir.

İşte fragmanlarla birlikte Time tarafından seçilen 2018’in en iyi 10 filmi!

(Diğer filmler için aşağıdan sayfayı değiştiriniz.)

Time seçti! 2018’in en iyi 10 filmi!

  1. Paddington 2