Eleştirmenlere göre 2018’in en iyi filmleri

sinema 1

#İŞBİRLİĞİ

2018’in sonlarına geldiğimiz şu günlerde enler listeleri de netlik kazanmaya başladı. Kesinlik kazanan listelerden birisi de 2018’in en iyi filmleri. İşte detaylar.

Artık 2018’in sonlarına yaklaşıyor. Bu sebepten ötürü yılın enleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son yıllarda sosyal medya kültürünün yaygınlaşmasıyla birlikte, yılın enlerini de halk belirlemeye başladı.

Tabi ki yine de işin uzmanları tarafından belirlenen kriterler de büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz günlerde yılın en çok izlenen filmlerine dair bir listeyi okurlarımıza sunmuştuk. Dilerseniz bu yazıya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Şimdi ise eleştirmenlere göre 2018’in en iyi filmleri listesiyle karşınızdayız. Bu liste, sizlerin de tahmin edebileceği üzere film eleştirmenlerinden en yüksek puanı alan yapımlardan oluşuyor.

Eleştirmenlere göre 2018’in en iyi filmleri listesinde öyle çok fazla öne çıkan bir yapım yok. Hatta ilk 10 içerisine yer alan pek çok filmin, en çok gişe yapan filmler arasında bulunmaması da enteresan.

Sonuç olarak işin içine eleştirmenlerin bakış açısı girdiğinde, filmlerin sanatsal yönü ön plana çıkıyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2018’in en iyi filmleri ile başbaşa bırakalım.

Eleştirmenlerce seçilmiş, 2018’in en iyi filmleri

Roma

Ortalama Puanı: 96