Eleştirmenlere göre yılın en iyi filmleri

filmler

#İŞBİRLİĞİ

Sinema dünyasının önde gelen eleştirmenleri yılın en iyi filmleri için merakla beklenen listeyi açıkladılar. İşte 2019’a damga vuran yapımlar.

2019’un sona ermesine kısa bir süre kaldı. Yaklaşık olarak 1 hafta sonra yeni bir yıla merhaba diyeceğiz. Yıl sonunun gelmesi nedeniyle pek çok seçkin mecra yılın enleri kategorilerini okurlara sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde biz de çeşitli kategorilerde yılın en iyileri listelerini sizlerle paylaşmaya başlamıştık. Dilerseniz pek çok farklı kategoride yılın enlerine buradan göz atabilirsiniz.

Şimdi gelelim asıl konumuza yani eleştirmenlere göre yılın en iyi filmlerine. Metacritic dünyanın önde gelen sinema eleştirmenlerinden gelen puanları göz önüne alarak yılın en iyi filmleri için yeni bir liste yayınladı. Yayınlanan listede yalnızca beyaz perdede gösterilen yapımlar bulunmuyor. Netflix gibi dijital yayın platformları tarafından çekilen filmler de eleştirmenler tarafından belirlenen en iyiler listesinde kendisine yer bulmuş.

Listenin zirvesinde ise bu yıl Oscar ödülü alacağına kesin gözüyle bakılan Parasite bulunuyor. Zaten Parasite puan ortalamasına göre de yılın en iyi filmleri listesinde de Joker’in ardından ikinci sırada yer alıyordu.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu filmler ve filmlere ait tanıtım videoları ile başbaşa bırakalım.

Yılın en iyi filmleri

10- The Souvenir

Diğer film için aşağıdan sayfayı değiştiriniz.