2019’un en iyi yabancı filmleri

filmler

#İŞBİRLİĞİ

Bir yılı daha geride bırakırken, seneye damga vuran yabancı filmleri sizler için derledik. İşte 2019’un en iyi yabancı filmleri.

2019 sinema sektörü açısından gerçekten önemli bir yıl oldu. Bu sene pek çok yapım 1 milyar dolarlık hasılat barajını aşmayı başardı. Ayrıca yıllardır kırılamayan en çok hasılat elde eden film rekoru da 2019 içerisinde kırıldı. 2019’a kadar Avatar’ın elinde olan bu rekor artık Avengers Endgame’in.

Peki 2019’un en iyi yabancı filmleri hangileri? Malum söz konusu sinema olduğunda işin içerisine pek çok değişken giriyor. Dolayısıyla sektördeki her mecra kendi “en iyiler” listesini oluşturuyor. Bu açıdan bakıldığında karşımıza hayli geniş bir liste çıkıyor.

Biz kendi listemizi oluşturmak yerine 2019’da çıkmış ve IMDb üzerinden en yüksek puanı almış filmleri sizler için bir araya getirdik.

Bilindiği üzere IMDb üzerindeki sıralamalar izleyici puanlamaları baz alınarak yapılıyor. Bu açıdan baktığımızda, diğer mecralara nazaran IMDb’nin daha şeffaf olduğunu söyleyebiliriz.

filmler

The Witcher 1. sezon izle (Tüm bölümler)

Listemize geçmeden önce belirtelim. 2019’da yayınlanan filmler içerisinde yalnızca 7 tanesi IMDb’nin en iyi 250 film listesine girmeyi başarmış durumda.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019 yılında çıkmış en iyi yabancı filmler listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer filmler için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz)

2019’un en iyi yabancı filmleri

Joker

IMDb Puanı: 8.6