Yaz tatili için film önerisi – 2018

Avengers

#İŞBİRLİĞİ

Yoğun geçen bir dönemin ardından nihayet merakla beklenen yaz tatilinin zamanı geldi. Evde vakit geçirmeyi sevenler için bu yıl çıkmış en iyi filmleri listeledik. İşte yaz tatili için film önerisi listemiz.

Okulların tatile girmesi, sınav takviminin tamamlanmasıyla birlikte sıra tatilin tadını çıkarmaya geldi. Elbette herkes tatil için şehir şehir dolaşma lüksüne sahip değil. Hatta ülkenin büyük bir çoğunluğu, yaz tatilini muhtemelen evinde ya da memleketinde geçirecek. Dolayısıyla zamanının büyük bir bölümünü evde dinlenerek geçirmiş olacak.

Bizler de yaz tatilini evde geçirmek isteyenleri unutmadık ve onlar için 2018’in en iyi filmlerinden oluşan bir film önerisi listesi hazırladık.

Film öneri listesi! 2018’in en iyileri!

Film önerisi listemizi hazırlarken, 2018 yılında vizyona girmiş en yüksek IMBD puanını almış filmleri baz aldık. Bu filmlerden bazıları henüz Blu-Ray disk olarak satışa sunulmuş değil. Fakat önümüzdeki bir ay içerisinde listedeki tüm filmler muhtemelen internet üzerinden kiralanabilir olacaktır.

Yaz tatili için dizi önerisi – 2018

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2018 yazı için hazırladığımız film önerisi listemizle başbaşa bırakalım. Şimdiden iyi seyirler.

Avengers Infinity War

IMDB Puanı: 8.1