Android kullanıcılarına göre 2018’in en iyileri!

google play awards

#İŞBİRLİĞİ

Google’ın Android kullanıcılarının oylarıyla belirlediği 2018’in en iyileri nihayet açıklandı. İşte Google Play kullananlara göre, 2018’in ne iyi uygulamaları, filmleri, oyunları ve kitapları.

2018’in yavaş yavaş sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, enler listeleri de ortaya çıkmaya başladı. Muhtemelen önümüzdeki günlerde bu tarz listelere daha da sık rastlayacağız.

Enler listesinin bir kısmı mecra, sosyal ağ ya da kanalların kendi kriterlerine göre belirledikleri isimlerden oluşuyor. Bir kısmı ise tamamen kullanıcıların oylarıyla belirlenen listelerden derleniyor. Doğal olarak bir ya da birkaç kişinin görüşüne göre oluşturulan listeler yerine, kullanıcılara sunularak ve yüzbinlerce kişinin katılarak görüş belirttiği listeler bizler için daha tatmin edici oluyor.

İşte Google’ın Android kullanıcılarına sorarak belirlediği 2018’in en iyileri listeleri de bu yönüyle ön plana çıkıyor. Google Play üzerinden yapılan oylamalarla belirlenen 2018’in en iyileri bu sene de belli oldu.

Google Play kullanıcıları, en iyi uygulama, en iyi oyun, en iyi filmler, en iyi TV şovları ve en iyi e-kitaplar alanında, beğendikleri yapım ya da yapımlara oy verdiler. Bu sayede Android kullanıcılarına göre 2018’in en iyileri de belirlenmiş oldu.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Google Play en iyiler listeleri ile başbaşa bırakalım.

2018’de Android kullanıcılarının Favorileri

Oyun: PUBG Mobile
Uygulama: YouTube TV
Film: Avengers Infinity War

youtube tv