TikTok kullanıcıları artık filmleri ve TV şovlarını etiketleyebilecek

TikTok bilim ve teknolojiye adanmış bir akış başlattı

ABD ve İngiltere’deki TikTok kullanıcıları artık videolarında filmleri ve TV şovlarını etiketleyebilir. İşte detaylar.

Her etiket filmden veya diziden ayrıntıların yanı sıra bazı ilgili videoları içeren bir uygulama içi sayfaya işaret edecek. Tüm bunlar, her film ve şov için oyuncu kadrosu, yönetmenler, türler, çıkış tarihleri, çalışma süreleri ve kullanıcı derecelendirmeleri dahil olmak üzere bilgi sağlayan IMDb ile yeni bir ortaklık tarafından desteklenmekte. TikTok kullanıcıları, profillerinin favoriler sekmesine de film ve dizi ekleyebilecek.

TikTok kullanıcıları artık filmleri ve TV şovlarını etiketleyebilecek

Video göndermeden hemen önce “bağlantı ekle” seçeneğine dokunduğunuzda bir programı veya filmi etiketleyebilirsiniz. “Film ve TV”yi seçerseniz, IMDb’de bulunan 12 milyondan fazla başlığı arayabilir ve aradığınızı ekleyebilirsiniz. Bu, çok sayıda film ve TV ile ilgili gönderi paylaşan kullanıcılar ve en sevdikleri başlıklar hakkında içerik arayanlar için yararlı olacak. Dolayısıyla, The Menu’den bir klip, The White Lotus’tan bir sahne veya bir Glass Onion açıklayıcısı paylaşırsanız, yorumlarda bu hangi sahneden diye soran insanlar artık azalacak. TikTok son dönemlerde çok fazla güncelleme ve detay ekledi ve şirket bunlara son hız devam ediyor. Bu kapsamda platform yeniliklerini ekleyerek daha fazla kullanıcıya erişmeyi hedefliyor.

Sosyal medya platformları arasında rekabet artık çok ciddi ve bu nedenle TikTok da öne çıkmak için farklı özellikler sunmaya da devam ediyor diyebiliriz.

Apple, Fransa’da 8,5 milyon dolar para cezasına çarptırıldı