Swift Go : OLED Ekranlı İnce ve Hafif Dizüstü

Swift Go

Yeni Acer Swift Go 16 ve Swift Go 14, en son teknolojileri, süper ince çerçeveli, ince ve hafif tasarımlara sahip, canlı ve zengin renkler sunan OLED ekranlarla bir araya getiriyor.

Acer günümüzün mobil profesyonelleri, içerik oluşturucuları ve öğrencileri için tasarladığı ödüllü Swift dizüstü bilgisayar ailesine yeni Acer Swift Go serisinin ilk modellerini eklediğini duyurdu. Acer ayrıca, yeni modern tasarımlar, en son performans teknolojileri ve kullanıcıların hareket halindeyken de üretken ve bağlantıda kalmasına yardımcı olacak araçlarla donattığı yeni Acer Swift X 14 ve Acer Swift 14 dizüstü bilgisayarlarını da tanıttı.

Swift Go

Swift Go, Swift X 14 ve Swift 14 modelleri, son derece zarif ve stil sahibi yeni ultra taşınabilir tasarımları ile öne çıkıyor. Köşeli kenarlar ve yapısal çizgiler gibi detaylar cihazların daha rafine bir görünüme sahip olmasını sağlarken, bu özellikleri ile yeni Swift dizüstü bilgisayarlar, daha güvenli bir görünüm ve his arayan mobil yaşayan müşterilere hitap ediyor.

Swift Go

OLED Ekranlara Sahip İki Yeni İnce ve Model

Yeni duyurulan SwiftGo16 ve SwiftGo14 en yeni teknolojileri bir araya getiriyor ve hızlı ekran yenileme oranlarına sahip bir OLED ekran sunuyor. İnce ve hafif dizüstü bilgisayarlar, 500 nit tepe parlaklığı, yüzde 100 DCI-P3 renk aralığı ve VESA DisplayHDR True Black 500 sertifikası ile canlı, gerçeğe yakın görüntüler sunan çarpıcı ekranları ile öne çıkıyor.

SwiftGo16, 3200×2000 çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip 16 inçlik 3.2K OLED ekrana sahipken, SwiftGo14, 2880×1800 çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızına sahip 14 inçlik 2.8K OLED ekrana ile geliyor.

Swift GoSwift Go

Ayrıca cihazların arkadan aydınlatmalı klavyeleri ve OceanGlass dokunmatik yüzeyleri, kaydırma yaparken daha sorunsuz ve verimli bir kullanım deneyimi sağlıyor.

Yeni Nesil Intel Core H-serisi işlemcilerden güç alan ve Intel Evo platformu tarafından onaylanan yeni Swift Go 16 ve Swift Go 14, birinci sınıf performans özellikleri ve 9,5 saatten fazla pil ömrü sunuyor.

Assassins Creed dizisi biraz gecikebilir