TikTok kullanıcıları para basacak: Yeni sistem geldi

Sosyal medya anksiyete ve depresyon yapıyor

TikTok kullanıcıları para konusunda şanslı bir döneme giriyor. Yeni gelecek bazı özelliklerle birlikte uygulamanın kullanıcıları önemli ölçüde kazanç elde edebilecek.

TikTok kullanıcıları para kazanamıyordu. Bu durum platform tarafından değerlendirildi. Sonuç olarak dünyanın en popüler sosyal medya platformları içerisinde yer alan TikTok artık kullanıcılarına para kazandırmaya başlıyor.

TikTok kullanıcıları para, yeni tiktok paylaşımı, sosyal medya paylaşımları

Ücretli abonelik sistemi getirmeye hazırlanan uygulama büyük oranda hazır. Zaten uzun bir süredir ücretli abonelik sistemi ile ilgili tartışmalar yaşanıyordu. TikTok tarafından getirilecek olan ücretli abonelik sistemi ile birlikte içerik üreticiler artık para kazanacak.

TikTok kullanıcıları para kazanacak

Sosyal medya devi tarafından getirilecek olan bu yeni özellik ile birlikte desteklemek istediğiniz içerik üreticilerine aylık belirli bir ücret üzerinden abone olabileceksiniz. Böylece sevdiğiniz yayıncılara para kazandırmanız mümkün olacak. Aylık belli bir ücret karşılığında abone olan kullanıcılar bazı özel haklar elde edecek.

TikTok kullanıcıları para, yeni tiktok paylaşımı, sosyal medya paylaşımları

Abonelere özel sohbet ve rozetler gibi birçok özellik sunuluyor. Bu özellikler ile birlikte TikTok yeni bir dönem başlatılıyor. Mesela canlı yayın sırasında içerik üreten kişilerin kameraları çok rahat bir şekilde kontrol edilebilecek. Ayrıca abonelere özel canlı yayın odaları kişisel hale getirilecek.

Sosyal medya devi bazı kurallar getirdi

Bu özellik 26 Mayıs 2022 tarihinden itibaren TikTok içerisinde tercih edilebilecek. Şimdilik sadece TikTok davetiyle kabul edilen içerik üreticileri bundan faydalanacak. Ayrıca para kazanabilmeniz için en az 1000 takipçiye ihtiyacınız olacak.

TikTok canlı yayın alanına giriyor

TikTok bu yeni sistem ile birlikte çok az takipçisi olan kişilere bile para kazanma imkanı sunacak. Bu tür fırsatları daha fazla artırmak isteyen sosyal medya devi içerik üreticilerini desteklemek istiyor. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.