iPhone 15 Pro modelleri hakkında heyecanlandıran iddialar

iOS 15

Amerikalı teknoloji devi Apple’ın üzerinde çalışmaya başladığı yeni amiral gemisi serisi hakkında oldukça önemli iddialar var.

iPhone 15 Pro modelleri hakkında heyecanlandıran iddialar. iPhone, akıllı telefon tarihinin en önemli simgesi statüsüne çoktan kavuşmuş bir isim. Her yeni modeliyle olay olan, tanıtımına 6 ay kala gündemi meşgul etmeye başlayan bu popüler kültür simgesi, şimdi de iPhone 15 serisi ile adından bahsettirmeye başladı.

Şarj girişi bulunmayan iPhone

Her ne kadar henüz yeni modellerin tanıtılmasına nereden bakarsak bakalım 9 ay olsa da, bu süre iPhone 15 modelleri hakkında yeni iddia ve bilgilerin ortalığa saçılmasının önünde engel değil. Bu konuda bizlere yeni malumatlar veren son isimse ünlü analist Jeff Pu oldu.

Apple Watch kilit açma hatasını düzeltecek güncelleme geldi

iPhone 15 Pro modelleri hakkında heyecanlandıran iddialar

Bugüne kadar paylaştığı birçok sızıntı haberiyle güvenilirliğini çoktan kanıtlayan Jeff Pu, iPhone 15 Pro modelleri hakkında oldukça ilginç bilgiler paylaştı. Pu’ya göre Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini korumaya devam edecek. Üstelik bu telefonların ekran boyutları da 6,1 inç ve 6,7 inç olarak kesinleşti.

iphone 15

Bununla birlikte, A17 işlemcisinin A16’ya göre çok bariz performans ve verimlilik farkları sunacağını iddia eden Pu, 15 modellerinin tamamının ise USB Type-C ile karşımıza çıkacağını belirtti.

Kamera konusuna da değinen ünlü analist, burada artık farklılaşmanın her zamankinin üzerine çıkacağını ve Pro ile Pro Max modeli arasında bile Pro Max lehine ciddi farklılıkların görüleceğini iddia etti. Tabi henüz yeni akıllı telefonların tanıtılmasına 9 aydan fazla süre olduğu için, bu tür iddiaların sık sık karşımıza çıkacağını da hatırlatalım.

Baseus SIMU S2 ANC gerçek kablosuz kulaklık incelemesi