TikTok Türkiye’deki kullanıcı sayısını arttırıyor

TikTok sahibi ByteDance, uygulamasının yapay zekasını satmaya başladı

Son dönemin en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok dikkat çekmeye devam ediyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

TikTok Türkiye’deki kullanıcı sayısını arttırıyor. Hali hazırda sosyal medya çağında yaşadığımız su götürmez bir gerçek. Bilindiği üzere kısa süre öncesine kadar sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk uygulama Facebook’tu. Fakat bir süre önce Facebook 50 yaş ve üzeri kitlenin istilasına uğrayınca, genç kitle Instagram’a doğru kaydı.

Şimdilerde ise genel akım TikTok yönünde diyebiliriz. Hatta yapılan son araştırmalara göre TikTok 2021’de en çok indirilen sosyal medya uygulaması olmayı başarmıştı.

Elbette TikTok’un bu başarısı tesadüf değil. İlk olarak farklı bir isim ile hizmet vermeye başlayan TikTok özellikle gençler arasında çok popüler.

TikTok, LG'nin son akıllı TV'lerine geliyor

TikTok Türkiye’deki kullanıcı sayısını arttırıyor

Genel anlamda TikTok’taki videolar size çok saçma gelebilir. Ya da bunları çekenlere farklı bir gözle bakabilirsiniz. Lakin inkar edemeyeceğimiz bir gerçek var. O da TikTok’un pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de hızla yayılıyor oluşu.

İstatistiklere göre TikTok’u indirip video izleyenlerin sayısı bir hayli yüksek. Fakat kullanıcı sayısı izleyici sayısı kadar yüksek değil. Elbette bu TikTok’un popüler olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Hali hazırda TikTok’un en popüler olduğu ülke Çin. Elbette bunda TikTok’un Çin kökenli olmasının da önemli bir rolü var.

Sosyal medya kitle imha silahıdır açıklaması yapıldı: Yeni kararlar alınabilir