Tosuncuk 2600 yıl hapis yatabilir: Dava farklı bir noktaya gidiyor

ciftlik bank balonu2

Tosuncuk 2600 yıl hapis cezası ile karşı karşıya. Eğer kabul edilirse uzun bir süre hapiste kalacak gibi görünüyor. İşte Çiftlik Bank kurucusu ile ilgili gelen yeni gelişmeler.

Ortaya çıkan son detaylara göre Tosuncuk 2600 yıl hapis yatabilir. En büyük dolandırıcılık şebekelerinden bir tanesini kuran Çiftlik Bank yepyeni gelişmeler ile karşımızda. Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın 17 üst düzey yönetici ile birlikte hakim karşısında. Kendisi ile ilgili 75 sayfalık iddianame var.

Her bir sanık için 784’er yıldan yaklaşık olarak 2608’er yıla kadar hapis cezası talebi var. Yeni bir iddianame hazırlanıyor ve bu iddianame ile birlikte Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın çok ciddi bir süre hapis yatma ihtimaline sahip. Kendisi hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve dolandırıcılık gibi suçlar yönetildi.

Tosuncuk 2600 yıl hapis ile yargılanıyor

Mahkeme kayıtlarına göre Mehmet Aydın, Fatih Aydın, Ahmet Furkan Ferman, Cafer Çolak ve Cengiz Samur gibi birçok isim yargılanıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kabul edildi ve bu oluşum hakkında yeni bir dönem başladı. Böylece Çiftlik Bank hakkında başka bir aşamaya geçildi.

Tosuncuk 2600 yıl

Bu oluşumun birçok grup ile iletişim halinde olduğu tahmin ediliyor. Bağlantıların ortaya çıkarılması ve diğer bazı dolandırıcılık yapan gruplarının yakalanması amaçlanıyor. Ancak dava ile ilgili henüz nasıl bir sonuç alınacağı bilinmiyor. Özellikle talep edilen hapis sisteminin çok yüksek olması Tosuncuk için ümitsizlik yaratıyor. Tosuncuk 2600 yıl hapis cezası yerse bir daha hapisten çıkamayacak.

Hackerlar ABD donanmasını hedef aldı iddiaları ortalığı fena karıştırdı

Çiftlik Bank davasında sona iyice yaklaşıldı. Herkes ortaya daha başka ne tür ayrıntıların çıkacağını merak ediyor. Gelişmeler geldikçe sizleri aydınlatmaya devam ediyoruz.