TikTok uygulaması yeni özellik deniyor: Eski düşmanlar yeni dost oluyor

tiktok abd'ye taşınıyor

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformları içerisinde yer alan TikTok uygulaması yeni özellik kazanıyor. Bu özellik Facebook ile bağlantılı olacak. Hadi gelin bu son derece ilginç gelişmenin detaylarına birlikte göz atalım.

TikTok hiç görülmemiş bir hız ile dünya devi olmaya çalışıyor. Her ne kadar karşısındaki rakip Facebook gibi milyarlarca kullanıcıya sahip bir uygulama olsa bile yine de çabalarından vazgeçmiyor. Ortaya çıkan bazı detaylara göre TikTok bu Platformu düşman olarak görmek yerine dost olmaya çalışıyor.

Devasa sayıda kullanıcıya sahip olan uygulamalar veya şirketler genellikle karşılıklı çalışmalar yürütür. Son yıllarda en popüler uygulama haline gelen TikTok, Facebook ile böyle bir bağlantı kurmaya çalışıyor. Bu sayede uygulamanın ayarlar bölümüne yeni bir seçenek geliyor.

TikTok uygulaması yeni özellik Facebook ile bağlantı kuracak

Çinli sosyal medya uygulaması TikTok kısa bir süre içerisinde yeni özelliğini kullanıma sunmak istiyor. Bu özellik kullanıcıların Facebook arkadaş listesinde yer alanları otomatik olarak TikTok ile senkronize hale getirecek. Böylece tüm Facebook arkadaş listenizi olduğu gibi TikTok platformuna aktarabileceksiniz.

TikTok uygulaması yeni özellik

Bu yeni özellik ile birlikte Facebook’taki arkadaşlarınızı TikTok platormunda kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Üstelik tüm işlemler otomatik olarak yapılıyor. Yani sizin hepsini tek tek seçmenize gerek yok. Platformun kullanıcı bilinirliğini artırmak için böyle bir işbirliği yaptığı görülüyor.

TikTok yapay zeka kullanarak çocukları koruyacak: Yeni bir çalışma başladı

Facebook ve TikTok ezeli rakipler gibi görünse bile bu tür konularda anlaşmaya varabiliyor. Ancak Facebook şirketinin nasıl bir kar elde edebileceği henüz bilinmiyor. Anlaşmanın detayları kısa bir süre içerisinde ortaya çıkacaktır. Peki siz gelecek olan bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.