TikTok Türkiye genelinde daha popüler bir hale geldi!

TikTok bir davayda daha karşı karşıya

Hali hazırda Facebook ve Instagram gibi köklü sosyal medya uygulamalarının pabucunu dama atan TikTok, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kullanıcı sayısını hızlı bir şekilde arttırıyor. İşte konunun detayları.

TikTok Türkiye genelinde daha popüler bir hale geldi! Hali hazırda sosyal medya çağında yaşadığımız su götürmez bir gerçek. Bilindiği üzere kısa süre öncesine kadar sosyal medya denildiğinde akla gelen ilk uygulama Facebook’tu. Fakat bir süre önce Facebook 50 yaş ve üzeri kitlenin istilasına uğrayınca, genç kitle Instagram’a doğru kaydı.

TikTok verileri yabancılarla

Şimdilerde ise genel akım TikTok yönünde diyebiliriz. Hatta yapılan son araştırmalara göre TikTok 2022’de en çok indirilen sosyal medya uygulaması olmayı başarmıştı.

Elbette TikTok’un bu başarısı tesadüf değil. İlk olarak farklı bir isim ile hizmet vermeye başlayan TikTok özellikle gençler arasında çok popüler.

TikTok, LG'nin son akıllı TV'lerine geliyor

TikTok Türkiye genelinde daha popüler bir hale geldi!

Genel anlamda TikTok’taki videolar size çok saçma gelebilir. Ya da bunları çekenlere farklı bir gözle bakabilirsiniz. Lakin inkar edemeyeceğimiz bir gerçek var. O da TikTok’un pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de hızla yayılıyor oluşu.

TikTok yasaklandı

İstatistiklere göre TikTok’u indirip video izleyenlerin sayısı bir hayli yüksek. Fakat kullanıcı sayısı izleyici sayısı kadar yüksek değil. Elbette bu TikTok’un popüler olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Hali hazırda TikTok’un en popüler olduğu ülke Çin. Elbette bunda TikTok’un Çin kökenli olmasının da önemli bir rolü var.

Elon Musk yeni anketinde sordu: “Twitter’dan istifa etmeli miyim?”